ARİF HAMİT KANKALAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ARİF HAMİT KANKALAR

ARİF HAMİT GENCLERİN VE SEVGİLİLERİN YENİ MEKANI BURDA HERKEZE HOŞ VAKİTLER WWW.JOSEFF.DE ANTALYA'DA TURISTIK GEZİ TURLARI BURDAN BAKABILIRSINIZ

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yaparif
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» www.joseff.de
PERİ EFSANESİ Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 12:07 am tarafından ByAleX

» www.joseff.de
PERİ EFSANESİ Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 12:06 am tarafından ByAleX

» www.joseff.de
PERİ EFSANESİ Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 12:06 am tarafından ByAleX

» www.joseff.de
PERİ EFSANESİ Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 12:05 am tarafından ByAleX

» www.joseff.de
PERİ EFSANESİ Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 12:05 am tarafından ByAleX

» SİTE KURALLARI
PERİ EFSANESİ Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 12:04 am tarafından ByAleX

» FENER BAHÇE TAHMIN
PERİ EFSANESİ Icon_minitimePtsi Kas. 17, 2008 12:23 am tarafından MEKANSIZZ

» bizim flash nasıl ama
PERİ EFSANESİ Icon_minitimeÇarş. Kas. 12, 2008 8:36 pm tarafından ByAleX

» ARABA AŞKIMIZ
PERİ EFSANESİ Icon_minitimePtsi Kas. 03, 2008 12:55 am tarafından MEKANSIZZ

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Ortaklar
kim daha cok mesaj atmıs
anlamam ben
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
MEKANSIZZ
PERİ EFSANESİ I_vote_lcapPERİ EFSANESİ I_voting_barPERİ EFSANESİ I_vote_rcap 
ByAleX
xXxkuboshx
CANER
İSYANKAR
Okar
xxhasanxx
hayat.mahkum
SİTE KURALLARI
PERİ EFSANESİ Icon_minitimePerş. Ekim 23, 2008 2:00 am tarafından MEKANSIZZ

Bu kuralların bazılarının yazılması bile gereksiz gibi görünse de, emin olun ki
yıllar süren bir birikim sonunda bunları tek tek yazmaya gerek olduğunu anladık...
Siz de lütfen tek tek okuyun!

Sitemizdeki kurallar :
Türkiye'yi, Türkleri, dinimizi, kültürümüzü, tarihimizi kötüleyen, eleştiren
mesajları burada görmek istemiyoruz. İnternette bunları …

[ Okuma komple ]
Yorum: 1
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde hamit hakan adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde ARİF HAMİT KANKALAR adresi saklayın ve paylaşın
Anahtar-kelime
Kimler hatta?
Toplam 5 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 5 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 264 kişi C.tesi Ekim 12, 2024 8:01 am tarihinde online oldu.

PERİ EFSANESİ

YazarMesaj
MEKANSIZZ

MEKANSIZZ

PERİ EFSANESİ Empty
MesajKonu: PERİ EFSANESİ   PERİ EFSANESİ Icon_minitimeSalı Ekim 28, 2008 12:46 am

Yaz gelmişti.her peri neşeyle dolmuştu.periler diyarında periler başkanı vardı.adı,,,,,,,,,,,,,odie.odie çok iyi birisiydi.herkes onu çok severdi.ama bir peri vardıki çok kötü birisiydi...........her periyle alay eder.her perinin mutsuz olması için çabalardı.odie bunu farketti ve hemen diğer perileri çağırdı.bu kötü perinin adıda .......................ralf dı.odie diğer perilere,,,,,,,,,,,,,,, önlemimizi almalıyız.periler neden dediler.odie.......ralf biz perilere kötülük yapabilir.periler ........ periler aşkına dediler.kapıyı dinleyen ralf içinden şöyle dedi.bu olamaz .beni engelliyemessiniz dedi ve odasına gitti.odasındaki sihir malzemelerini çıkardı.sihir yapmaya hazırlanıyordu ve sihir yapmaya başladı. sihir perileri uçamaz hale getirecekti. ve sihir yapmayı bitirdiğinde şöyle dedi.odie bu duruma karşı napıcak bakalım dedi. ve kahkayla gülmeye başladı.sonrada hiç bir perinin bilmediği sarayına gitti.saray kötülüklerle doluydu.bir kaç gün geçtikten sonra periler uçamaz hale gelmişti.ralftan şüphelenen odie ralf ı aramaya başladı.ama ralf odasında yoktu.odie tek birşey düşünüyordu.ralf nereye gitti.düşündü düşündü.sonunda ralf kötülükler sarayına gitmiş olduğunu düşündü.bazı perilere hala sihir tutmamıştı.sihir tutmayan perilerden clara,rozi odie yle gelmek istediler.odie gelmelerine izin verdi.ve macera başladı.uçarak yola çıktılar.kötülük sarayı çok uzaktı.kötülük sarayına giderken üç engel aşılması gerekiyordu.ilk engel,,,,,,,,,,,,,,,perileri saran yılanları geçilmekteydi.odie bir planım var dedi.saran yılanları şöyle geçebiliriz.ben yılanları oyalıyıcam.sizde ben oyalarken yılanları tek tek kesiceksiniz.odie yılanlara bağırmış.hey yılanlar baksanıza ban burdayım.buraya gelsenize .rozi ve clarada yılanları kesmeye başlamışlar.rozi yılana doğru yaklaşırken yılan onu görmüş.ve onu yakalamaya çalışmış.clara yılanın rozi yi yakalamakta olduğunu görünce sessizce yılanı kesmiş.rozi gelerek claraya teşekkür ederim demiş.clarada arkaşlar bugünler için vardır demiş.ikinci engel ise......eşek arılarını yenmekti.odie.....eşek arılarını yenmenin bir yolu yok ama sadace uçarak onlardan kurtulabiliriz.çok hızlıca uçmaya başladılar.eşek arıları onları kovalıyordu.ama eşek arılarını da yendiler .üçüncü engel ise.............sarayın nöbetçilerini geçmekti.rozi ben yenerim onları dedi.ve yanlarına gitti.çok güzel bir kıyafetle.nöbetçilerin yanına gittiğinde..............siz ne kadar yakışıklısınız böyle dedi.nöbetçiler çok sevindi.rozi hemen arkasındaki tavayı çıkartıp kafalarına vurdu.nöbetçiler bayıldılar.hemen sarayın içine girdiler.sarayda iskeletler hayaletler vardı clara çok korkmuştu.şimdi sıra ralfı bulmaya gelmişti.sarayı aradılar en sonunda ralfı bir odada buldular.ralf yine sihir yapmaya hazırlanıyordu.odie hemen içeri girdi ve durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırdı .ralf siz buraya nasıl geldiniz.odie buraya geldik işte nasıl geldiğimiz mi önemli. dedi.odie niye kötülük yapıyorsun perilere ne istiyorsun perilerden dedi.ralf hiç bir şey istemiyorum dedi.ozaman niye yapıyorsun kötülükleri.canım istiyor da ondan.acımıyormusun perilere .tabiikide acımıyorum dedi bir ışık geldi ve yok etti.odie çok şaşırdı.odie ralf bir efsaneymiş.geldi,ve gitti dedi.clara ve rozi çok şaşırdı ve sonra peri diyarına gittiler ve dediler ralf gitti.ralf bir efsaneymiş dediler.herkes çok sevindi.artık peri diyarında mutluluk var.
http://hamit.benimforum.org

PERİ EFSANESİ
1 sayfadaki 1 sayfası